Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

  

Toptalent Dressage Nieuws

|| Wedstrijdverslag Nina van Bakel - CDI Le Mans eerste Internationale wedstrijd ||

Nina van Bakel heeft afgelopen week haar eerste Internationale wedstrijd gereden in Le Mans, iets waar zij al lang van droomde. Hoe is haar debuut gegaan?

Woensdag vertrokken naar Le Mans

Op woensdag zijn we vertrokken naar Le Mans en kwamen we na een aantal uren aan en hebben we alles uitgeladen en de locatie bekeken.  'S avonds hebben we in Le Mans nog even kunnen trainen.

foto1

De donderdag stond in het teken van de vet check, daar kwamen wij goed doorheen dus mochten wij definitief starten. Na de vetcheck heb ik nog even fijn kunnen trainen in de wedstrijd ring.

Vrijdag de eerste wedstrijd dag 

Vrijdag ging de proef niet helemaal zoals ik wilde, hij was niet zo goed aan mijn been en ik was ook per ongeluk met zweep binnen gekomen hierdoor kregen wij minder punten maar voor de rest hadden we goede punten! Zaterdag was het nog steeds niet helemaal goed maar wel al wat beter maar wel wat punten verschil. Dat gaf wel een fijn gevoel richting de finale, de Kür op muziek.

foyo2

Zondag de Kür op muziek

Zondag de Kür ging stukken beter en die reden we ook voor de eerste keer op wedstrijd. Deze Kür is gemaakt door Li-La Dancing Dressagehorses. In de Kür hadden we 68,542% en waren we negende geworden net buiten de prijzen, maar wel  bij de hoofdjury een derde plaats met 69,500%!.

Deze week vertekken wij voor onze tweede Internationale wedstrijd naar het CDI Exloo, erg benieuwd hoe het daar gaat. Na deze wedstrijd krijgt hij even een verdiende pauze voordat we weer gaan werken richting de selecties.

nina le mans

Bron: TopTalrnt Dressage Foto's: Nina van Bakel (prive foto's)

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn