Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

  

Toptalent Dressage Nieuws

|| Rising Star Tessa van Hemert in de koningsklasse bij de Pony's ||

Aankomend weekend neemt Tessa van Hemert de Snapchat over van TopTalent Dressage. Tessa is een rising star in de koningsklasse bij de pony's de klasse Z2. Wie is Tessa? Tessa stelt zicht graag aan jullie voor. Wil je dit weekend niets missen? Volg de Snapchat van TopTalent Dressage --> Toptalentttd

 Tessa van Hemert

Hoi ik ben Tessa van Hemert en vorige week ben ik 14 jaar geworden.

Sinds mijn zesde rijd ik pony ik heb altijd jonge pony's gehad, dus nooit echt grote kampioenschappen gewonnen. Op mijn tiende kreeg ik Alisia een D pony van 4 jaar en haar heb ik zelf opgeleid naar het Z2 ze is nu zeven jaar.

Sinds September van 2018 rijd ik de hengst Noordhof's Surprise hij is 11 jaar, Noordhof´s Surprise is in 2011 als dekhengst goedgekeurd. Ik train bij Marlies van Baalen en bij Jonna Schelstraete. Surprise en ik hadden meteen een hele goede klik samen al binnen een maand startte ik mijn aller eerste Internationale wedstrijd dat was op CDI Exloo we reden toen een percentage van 67,7% in de landenproef.

Brabants Kampioen Indoor

Tijdens de Brabantse Indoor Kampioenschappen reden we in de individuele proef een percentage van 72% en daarmee eindigde we in de eerste proef op de 2e plaatst. De beste 8 combinaties mochten daarna kür rijden, in de kür reed ik een percentage van 73,75% waardoor we Brabantse Kampioen werden in het Z2 dressuur. Wow dit had ik van te voren nooit durven dromen om te winnen in dit sterke deelnemersveld. Evi van Rooij pakte het Zilver en Micky Schelstraete Brons. Evi, Micky en ik zitten alle drie op het Rodenborch college (een LOOT school) ik zit in de tweede klas en Evi en Micky in de derde las, we trekken veel met elkaar op in de pauze dat is altijd super gezellig. We vonden het wel super leuk dat we als Rodenborch trio samen op het podium stonden.

Brabants kampioenschappen

Succesvol weekend Indoor Brabant en de Indoorkampioenschappen

Vorige week mocht ik op Indoor Brabant in de kür starten een droom die uitkwam, wel had ik voor het eerst echt zoveel spanning dat ik zeker niet onze beste kür heb neergezet maar we wonnen toch de derde plaats met een percentage van 73%.

De volgende dag door naar Ermelo om te starten op het NK dat was wel spannend in dat grote deelnemers veld met al die kader leden, we werden vierde in de individuele proef met 69,7% en haalde daarmee onze eerste B kader score. In de kür 72% ook goed voor een vierde plaats en overall ook vierde geworden super trots op dit resultaat. Dit weekend starten we de KNHS Felix juristen cup in Berlicum en hoop ik dat we onze tweede kader score gaan halen. Tot nu toe laten we wel goede proeven zien maar het zou nog veel beter moeten kunnen want in de trainingen heb ik Surprise eigenlijk nog veel fijner aan het lopen, ik hoop dat we dat steeds beter naar de ring kunnen verplaatsen daar gaan we de komende maanden hard aan werken.

tessa van hemet 2

Bron: TopTalent Dressage overname niet toegestaand zonder toestemming. Foto © Prive foto's Tessa van Hemert

 

 

 

Advertentie TTDSports Jacket Outsider

low res3

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn