Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

  

Toptalent Dressage Nieuws

|| CDI Sint Truiden - Duits volkslied voor Paulina Holzknecht bij Kür Young Riders ||

De 15 combinaties die vanmiddag aan de start kwamen bij de Kür op muziek van de Young Riders reden wederom voor een volle tribune en een vol terras. Op muziek variënend van Avici, Spiderman, Jeanny van Falco, Rock me Amadeus en vele andere werden de bezoekers geëntertaind op Stal Gravenhof, aansluitend op de Kür van de Young Riders zal de Kür op muziek van de Grand Prix verreden worden.

Het was, net als de dag van gisteren dat de overwinning ging naar de Duitse amazone Paulina Holzknecht, haar Kür die zij reed met Wells Fargo 14 was goed voor een score van 73.267%.

Sandra Aagaard Hyrm en Cavanillas-W reden ook vandaag naar de tweede plaats in de Kür op muziek in Sint Truiden haar Kür werd beloond met 72.900%.

Na een eerdere vierde en 11e plaats op het CDI Sint Truiden was er vandaag een mooie derde plaats voor de Zweedse amazone Jennifer Lindvall met haar Bobcat reed zij in de Kür naar 72.475%.

Ook de nummer vier, Kayleigh Buelens reed naar een score van boven de 72%, met Fifty Ways To Victory werd haar score vandaag in de Kür 72.133%. Kayleigh was hier tevens de beste Belgische amazone tijdens de Kür.

De Franse amazone Noel Capucine reed met Soleil Noir Vom Rosenhof een Kür die grotendeels bestond uit muziek van Avicci, de jury's waren het niet helemaal met elkaar eens (plaats 1, 4 en 8), haar uiteindelijke score kwam uit op 72.008% wat haar de vijfde plaats opleverde.

Volledige uitslag is hier te bekijken

paulina h

Foto Melibre Fotografie

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegstaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn