Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| Jeroen Hendrix Productions sponsort dressuurrijder Kevin van Ham ||

De 31-jarige dressuurrijder Kevin van Ham is woonachtig in Sint-Joris-Winge en rijdt met zijn paard Eros Van Ons Heem niet alleen in de Para Dressuur top, maar tevens in de reguliere GP. Jeroen Hendrix Productions bevindt zich met zijn werkzaamheden voornamelijk in de dressuurwereld en komt daardoor veelvuldig in contact met rijders over de hele wereld.

“Sinds 2013 sponsor ik regelmatig een rijder en aangezien ik de afgelopen tijd een aantal kuren mocht maken voor mijn Belgische klanten, was het logisch om komende tijd een rijder uit België te gaan sponsoren” aldus Jeroen Hendrix.

Met het aangaan van deze samenwerking gaan Jeroen Hendrix Productions en Kevin van Ham een druk en hopelijk succesvol jaar tegemoet.

“Via mijn trainster Jorinde Verwimp hoorde ik de leuke verrassing dat Jeroen op zoek was naar een speciale persoon om een samenwerking mee te doen”, zegt Kevin van Ham. ”Ik kijk er enorm naar uit om het resultaat van de kür te zien en te horen. Een kür is sowieso speciaal om te rijden, en om deze dan ook nog gesponsord te krijgen door een gerenommeerd kür-maker maakt me erg blij. Ik verwacht dan ook dat ik de kür met een smile van oor tot oor aan het publiek kan laten zien.

”Jeroen contacteerde Jorinde Verwimp over de sponsoring en al snel kwam Jorinde met de suggestie om Kevin te sponsoren: “ik vind het heel bijzonder en uniek dat een para ruiter bij een reguliere Grand Prix mee gaat rijden. Ik denk dat er niet veel mensen zijn die dat na zullen doen. Daarom verdient Kevin in mijn ogen een mooie op maat gemaakte Grand Prix-kür.”

kevin van ham

Ook zal Jeroen Hendrix Productions wedstrijden gaan bezoeken, om daar Kevin tijdens zijn kür te ondersteunen en te begeleiden. Kevin van Ham rijdt al ruim 20 jaar paard en traint bij Jorinde Verwimp, die ook regelmatig kür wedstrijden rijdt op de muziek van Jeroen. In 2021 hoopt Kevin uit te komen voor het Belgische Nationale Team tijdens de Olympische Spelen in Tokyo.

Over Jeroen Hendrix Productions

Jeroen Hendrix Productions is gevestigd in het limburgse Beesel en maakt o.a. op maat gemaakte küren op muziek voor alle dressuurklassen.Ook voor CD-producties en het begeleiden van de meest uiteenlopende muzikale projecten kun je terecht bij Jeroen Hendrix Productions.

jeroen hendrix

www.jeroenhendrix.nl

www.instagram.com/kevaiin_van_ham

 

Bron: Persbericht Jeroen Hendrix

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn