Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| Suraya Hendrikx, Naomi Nouwen en Isabel Cool winnen de eerste proeven op het BK te Lier||

Woensdag ging in het Azelhof in Lier het Belgisch Kampioenschap Dressuur van start. Naast het BK voor senioren en jeugd zijn er ook kampioenschappen in de Intermediaire, st Georges en M10.

Het was Isabel Cool die nipt de Intermediair wist te winnen met Cheatodon met 68.29% voor Sam Verheyden en Kara Bosman. Naomi Nouwen won dan weer de eerste proef van de A Tour met 69.57% op de voet gevolgd door Laureen Poncelet en Wouter D'Hoore.

In de B Tour stond Suraya Hendrikx afgetekend aan de leiding met haar merrie, Benicia met 71.59%.

Suraya: "Ik ben erg blij met deze zege en vooral met het goede gevoel dat de merrie mij gaf in de ring. Het zag er lange tijd naar uit dat ik niet zou kunnen deelnemen aan het BK. Een week geleden kwam ik zwaar ten val met mijn Young Riders paard nadat hij zelf ongelukkig onderuit ging. Ik was even bewusteloos en belandde op de spoed terecht. Uitgebreide scan en röntgenonderzoek wees uit dat er gelukkig geen breuk of bloeding was maar wel een zware hersenschudding. Tot en met zaterdag heb ik haast alleen maar in bed gelegen en geslapen, mijn geheugen was volledig weg en ik herinner me nog steeds niks van de val. Vanaf zondag ben ik langzaam aan terug beginnen rond wandelen en begon het ook weer te kriebelen om te rijden. Uiteindelijk heb ik maandag en dinsdag terug kunnen trainen, rustig aan maar het lukte wel en daarom wilde ik toch afreizen naar het BK. Ik probeer tussendoor goed te rusten en draag een zonnebril tegen het felle licht maar deze overwinning doet wel echt deugd. Hopelijk kan ik de trend doorzetten."

suraya

De Benicio merrie liep een zeer solide proef. Al mocht het algemeen beeld nog iets meer bergop zijn toch was heel de proef mooi afgewerkt met zeer goede verruimingen, wissels en een sterk stap gedeelte en een afgetekende winnares. Brecht D' Hoore haalde met de Everdale zoon Iverness ook een mooie 69.9% en ruim 2%voorsprong op nummer 3, Isabel Cool. Morgen dag 2 op het BK, dan komen ook de grote en de kleine tour en de start en eveneens ook de paradressuur. 

Bron TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan.

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Jeroen Hendrix Productions sponsort dressuurrijder Kevin van Ham ||

De 31-jarige dressuurrijder Kevin van Ham is woonachtig in Sint-Joris-Winge en rijdt met zijn paard Eros Van Ons Heem niet alleen in de Para Dressuur top, maar tevens in de reguliere GP. Jeroen Hendrix Productions bevindt zich met zijn werkzaamheden voornamelijk in de dressuurwereld en komt daardoor veelvuldig in contact met rijders over de hele wereld.

“Sinds 2013 sponsor ik regelmatig een rijder en aangezien ik de afgelopen tijd een aantal kuren mocht maken voor mijn Belgische klanten, was het logisch om komende tijd een rijder uit België te gaan sponsoren” aldus Jeroen Hendrix.

Met het aangaan van deze samenwerking gaan Jeroen Hendrix Productions en Kevin van Ham een druk en hopelijk succesvol jaar tegemoet.

“Via mijn trainster Jorinde Verwimp hoorde ik de leuke verrassing dat Jeroen op zoek was naar een speciale persoon om een samenwerking mee te doen”, zegt Kevin van Ham. ”Ik kijk er enorm naar uit om het resultaat van de kür te zien en te horen. Een kür is sowieso speciaal om te rijden, en om deze dan ook nog gesponsord te krijgen door een gerenommeerd kür-maker maakt me erg blij. Ik verwacht dan ook dat ik de kür met een smile van oor tot oor aan het publiek kan laten zien.

”Jeroen contacteerde Jorinde Verwimp over de sponsoring en al snel kwam Jorinde met de suggestie om Kevin te sponsoren: “ik vind het heel bijzonder en uniek dat een para ruiter bij een reguliere Grand Prix mee gaat rijden. Ik denk dat er niet veel mensen zijn die dat na zullen doen. Daarom verdient Kevin in mijn ogen een mooie op maat gemaakte Grand Prix-kür.”

kevin van ham

Ook zal Jeroen Hendrix Productions wedstrijden gaan bezoeken, om daar Kevin tijdens zijn kür te ondersteunen en te begeleiden. Kevin van Ham rijdt al ruim 20 jaar paard en traint bij Jorinde Verwimp, die ook regelmatig kür wedstrijden rijdt op de muziek van Jeroen. In 2021 hoopt Kevin uit te komen voor het Belgische Nationale Team tijdens de Olympische Spelen in Tokyo.

Over Jeroen Hendrix Productions

Jeroen Hendrix Productions is gevestigd in het limburgse Beesel en maakt o.a. op maat gemaakte küren op muziek voor alle dressuurklassen.Ook voor CD-producties en het begeleiden van de meest uiteenlopende muzikale projecten kun je terecht bij Jeroen Hendrix Productions.

jeroen hendrix

www.jeroenhendrix.nl

www.instagram.com/kevaiin_van_ham

 

Bron: Persbericht Jeroen Hendrix

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| TopTalent Dressage Talent Uitgelicht - CDI Sint Truiden 2020 ||

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Berill Zsoke Tóth en Lotte Meulendijks sluiten de editie 2020 CDI Sint Truiden af. ||

De twee U 25 amazones Berill Szoke Tóth en Lotte Meulendijks hebben de laatste Küren op muziek wat tevens de laatste rubriek was tijdens het CDI Sint Truiden 2020 afgesloten.

hongarije

Berill Szoke Tóth en Qatar wonnen de afsluitende Kür op muziek (71.625%)

lotte meulendijks low res

Lotte Meulendijks en MDH Fantastique reden naar de tweede plaats in de Kür op muziek.

Het CDI Sint Truiden 2020 is hiermee tot een einde gekomen, wij hopen u allemaal weer te zien tijdens de editie 2021.

Foto's © Melibre Fotografie

Bron TopTalent Dressage

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Junioren Kür winst voor Margje Janssen CDI Sint Truiden ||

Gisteren won zij al de Individuele proef bij de Junioren, vandaag kwam daar ook nog eens de Kür winst bij. Margje Janssen en Elma knalden door de Kür heen en werden hiermee beloond  met een score van 75.993%

Margje: "Ik had eigenlijk helemaal geen verwachtingen dit is voor mij mijn eerste Internationale wedstrijd het is allemaal nieuw een vetcheck bijvoorbeeld had ik nog nooit gedaan. De eerste dag was wel even spannend en wist ik niet wat ik moest verwachten, de tweede dag ging het echt heel erg goed en dat je dan wint dat komt als zo'n grote verrassing en dan ook nog vandaag de Kür winnen echt helemaal te gek, Elma heeft zich super gedragen."

Phillipa van Selchow en Nymphenburgs Royal Side reden in de Kür vandaag naar 75.183% wat haar de tweede plaats opleverde.

Anna Leandra Timm en Foxfire 2 zien we ook vandaag weer hoog terug in de uitslag een derde plaats vandaag met 72.150%.

De beste Belgische amazone vandaag was Clara Beernart Mourlon zijn reed First Dior naar 69.033% wat haar de zesde plaats opleverde.

De Volledige uitslag is hier te bekijken

Margje janssen

 Foto Melibre Fotografie

Bron: TopTalent Dressage overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)