Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Megan Burhenne

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1998-06-14
 • Over mijn

  Ik ben Megan Burhenne en nu 16 jaartjes oud.
  Ik ga nu naar Citaverde Roermond voor de paardensport opleiding niveau 4 met management.
  Op dit moment is het hoogste wat ik heb gestart Z2 bij de pony's en L2 bij de paarden.

  Mijn paarden zijn:

  Zoë (v. Le-Matsjo), is een knappe 10 jarige palomino merrie. Zij is 1.47 groot en samen met mij Z2 geklasseerd. Samen hebben we al vele prijzen op onze naam geschreven en ook de Reserve Kampioens titel in het indoor seizoen in de Z1! Ook in het outdoorseizoen wisten we het goed te doen want toen werden we Limburgs Kampioen in CDE-Z1! In het Z2 heeft ze al vele prijzen gewonnen en mooie scores behaald. En daar kwam nu in het outdoor seizoen 2014 een mooie Bronzen medaille bij op de het LK!!
  Samen met 3 vriendinnen begonnen we ook een viertal in 2014, we begonnen meteen in de klasse Z, wat ons succesvol afging want we Kring, Limburgs en Nederlands Kampioen CDE-Z Viertal!
  Predicaten: Sport Predicaat.

  Deluxe M.R. (v. Magic Ronaldo van Rubenstein x Don Jonne x Donnerhall), is een 6 jarige vos merrie. Zij is ongeveer 1.66 groot. Samen zijn we in het indoorseizoen 2014/2015 gestart in het L2, dit gaat ons tot nu nog best goed af! Afgelopen outdoor seizoen (2014) starten we in het L1, waar we vele prijzen haalden, ook werden we afgevaardigd naar de regiokampioenschappen maar helaas kwamen we niet aan de start door privé omstandigheden. Voorheen heeft ze geen vaste training gehad omdat ze niet altijd de braafste was, ook heeft ze een veulentje gehad en heb ik haar pas weer opgepakt in Maart 2014.
  Predicaten: sport/PROK.

  I'm Vanilla M.R. (v. Weissgold GF x Magic Ronaldo van Rubenstein x Don Jonne), is een 1 jaar oude palomino merrie. Ze is het eerste veulen van Deluxe!

  Ook hebben wij nog een knappe zwarte labrador A.J.! En hij is nu 4 jaartjes oud.
 • Klasse

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
woensdag 24 juli 2013 17:30
Laatst online
1 Jaar
 • Megan Burhenne is vrienden met Mandy Hermans
 • Megan Burhenne is vrienden met Suzan Berkers
 • Megan Burhenne

  Heerlijk die vakantie! Paardjes ook even een weekje vakantie gehad, maar vanaf vandaag mogen ze weer!

 • Janine Bos is vrienden met Megan Burhenne
 • Megan Burhenne Deel een foto in Megan Burhenne's fotos album

  Afgelopen weekend nog op wedstrijd geweest! Deluxe liep fijn en werd dan ook 2x 6e, helaas net buiten de prijzen, maar wel met 198p en 186p! Punten van de tweede proef vielen een beetje tegen maar er was streng gejureerd die proef. Blij met Deluxe! - feeling happy

 • Megan Burhenne

  Wat loopt Deluxe thuis toch fijn! Nu dit allemaal er nog uit krijgen op wedstrijd!
  Afgelopen weekend een 5e prijs op de selectie in het M1! #HeelVeelMetersMaken!! - feeling excited

  Rowi Pille Nog gefeliciteerd met je 5e prijs!!
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Megan Burhenne

  Zoo! Alweer even geleden dat ik online ben geweest! Gisteren in ieder geval een leuke verjaardag gehad!
  Inmiddels loopt Deluxe M1, en heeft ze de punten voor het M2 ruimschoots binnen. Laatst aan een mooie 3e prijs! Zoë doet het ook fijn thuis en loopt lekker! I'm Vanilla groeit goed en nog een jaartje en dan mag ik ook met haar aan de slag.
  Ook op school gaat alles goed! En hebben we een paar weken stage gehad, een hele leuke & leerzame stage gehad bij Houwen Sporthorses!
  Ook heel blij met al mn nieuwe spulletjes, want er is toch wel weer wat bij gekomen na bijna een half jaar hihi! - feeling happy

  Megan Burhenne Dankjewel Rowi!
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Megan Burhenne is vrienden met Merel
 • Megan Burhenne

  Iedereen hele fijne en gezellige kerstdagen gewenst!!

  Dinsdag zijn mam en ik onze nieuwe vrachtwagen gaan ophalen! Was ook wel hoog tijd aangezien onze oude het niet meer aan kon.. Een paar kleine aanpassingen aan de nieuwe vrachtwagen en hij is helemaal naar zin! Dan zal ik ook wat foto's plaatsen!
  Wij zijn dus best goed de kerst begonnen, nu dadelijk nog lekker kerstontbijt! - feeling happy

 • Megan Burhenne

  Ooooohh!! Schaam, schaam, schaam!!! Al ongeveer 2 maanden niet online geweest...!!
  Het onwijs druk gehad met de opleiding, de paarden etc. Wel alles nog gevolgd via de TTD Facebook, maar helaas geen tijd gehad om op TTD te komen en mijn profiel up to date te houden..
  De eerste helft van de opleiding zit erop en gelukkig al hele goede punten! Ik vind het erg leuk en heb het echt gezellig. We zijn tijdens Jumping Indoor Maastricht gaan helpen, we mochten daar verschillende taken uitvoeren en waren daar dan ook het hele weekend. Met Zoë en Deluxe gaat het ook goed, met trainen gaat het weer steeds beter, in begin van de indoorseizoen kwamen we in een dipje en langzaamaan met fijne hulp komen we er weer bovenop en beginnen ze weer fijner te lopen. Wel is helaas afgelopen de week de vrachtwagen stuk gegaan, waardoor ik nu niet thuis weg kan en dus ook niet optimaal kan trainen, maar we kunnen ons behelpen.
  Op wedstrijd gaat het op en af, Zoë na de eerste selectie nog maar 1x meegenomen en die proef was niet zo fijn, voor de rest hebben we thuis verder gewerkt. Deluxe is wat vaker mee geweest en qua winstpunten gaat het goed maar voor verder moet alles nog veel fijner, waar we nu hard voor werken. Een aantal weken terug had ze wel een 2e prijs, dus dat was wel leuk!
  Ook mijn blauwe tenue is alweer iets dichterbij, het Juuls jasje met plastron is een tijd terug binnen gekomen en hij is echt prachtig! Ook heb ik voor een 4 weken terug, mijn De Niro laarzen laten aanmeten! Nog eventjes en dan zijn ze er!! Voor de rest, wordt hard gespaard!

  Even een kleine update, maar ik ga weer proberen mijn profiel bij te houden! Maar voor nu; iedereen hele fijne en gezellige kerstdagen gewenst en natuurlijk een gelukkig, gezond, succesvol en spetterend 2015 gewenst!!

  Rowi Pille Voor jou ook fijne dagen en een super 2015!
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Megan Burhenne

  Gisteren lekker op buitenrit geweest met Zoë! Even lekker ontspannen!

 • Megan Burhenne is vrienden met Loïs Mooij
 • Megan Burhenne

  Weer een druk weekje achter de rug!!
  Weer lekker getraind met mn twee knappies en op school weer fijne spring en dresuurles gehad! Dit weekend geen wedstrijd maar even lekker ontspannen hihi!

 • Wendy Kriessan is vrienden met Megan Burhenne
 • Megan Burhenne

  Vandaag een oefen wedstrijdje met Deluxe gereden! Deluxe vond het best spannend maar heeft weer heel veel geleerd!! Weer een winstpuntje rijker int L2! Nu weer lekker verder trainen met mn twee knappies!

 • Megan Burhenne

  Afgelopen dagen lekker getraind! Maar helaas bleef mn TTD profiel weer achter.. Had ik vakantie en eindelijk tijd om mn profiel up to date te houden, begeeft mijn laptop het en werkt mn telefoon niet mee.. Gelukkig nu een leen laptop van een kennis van ons en kan ik ook weer up daten! Vakantie alweer bijna om, maar heel veel leuke dingen gedaan! Vandaag op wedstrijd geweest met Zoë, eerste indoorselectie alweer. Ondanks dat voor haar het indoorseizoen nog niet zo lekker van start ging, ging het vandaag best goed en liep ze een netjes braaf proefje zien waarmee we de 2e prijs behaalde met 65,38%!! Trots op mn knappie!

  Megan Burhenne Dankjewel meiden!!
  8 jaren Bewerk Verwijder