Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

sya van vliet

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
zondag 15 september 2013 14:18
Laatst online
2 jaren
 • sya van vliet Deel een foto in sya van vliet's fotos album

  Jeetje! Alweer 5 maanden na mijn laatste update! Wat hebben we veel kunnen doen in die paar maanden. van wedstrijden tot een hele leuke clinic bij jury Margot Bosch-Bril. Ondertussen al in het Z1. We hebben nu 3 wedstrijden gestart en daarmee 7 winst bij elkaar weten te verzamelen. High pakt het werk in het Z en dus ook met stang en trens erg fijn op. Lijkt dit veel makkelijker te vinden.

 • sya van vliet Deel een foto in sya van vliet's fotos album

  Hoi allemaal, Alweer 4 maanden geleden dat we weer wat van ons hadden laten horen. Nu even een update en niet zonder resultaat. Ondertussen zijn we door gegaan naar de M2 waar we nu na een klein aantal wedstrijden 8 punten bij elkaar hebben gehaald. Alles gaat zo goed! Helaas nog steeds veel spanning tijdens de wedstrijden. Voornamelijk door mij want ik ben steeds erg zenuwachtig!! Iemand tips om hier makkelijker mee om te gaan?
  Hier nog een foto van Kathleen van Winden tijdens 1 van onze wedstrijden! (Oude groom van Diederik van Silfhout) - feeling happy

 • sya van vliet Deel een foto in sya van vliet's fotos album

  Hoi allemaal! Alweer hebben jullie tussendoor niets meer van mij gehoord. Zal even kort vertellen wat er in de afgelopen 3 maanden allemaal is gebeurd. Na de eerste wedstrijden in het M ging het heel goed. Tot dat er ineens een bult ging groeien op zn been. Aan de binnenkant. Dus weer naar DAP Bodegraven. na röntgenfoto's en een scan verder kwamen we tot de conclusie dat het een niet actieve schieffel is. Deze kan gelukkig geen kwaad! na een paar dagen mochten we weer terug de ring in. enkele weken later begon hij op een dag ineens te schudden met zn oren. Alsof er een vlieg rond vloog. Zo erg dat ik 1 van mijn proeven moest afgroeten. Daar gingen we weer... vol angst wat ze nou weer zouden vinden terug naar DAP Bodegraven. Alle onderzoeken verder en niets kunnen vinden. dus weer aan het rijden en het gaat gelukkig top! bijna alle punten voor het M2 alweer bij elkaar dus we gaan lekkerrr!!!!!

 • sya van vliet Deel een foto in sya van vliet's fotos album

  Alweer een tijdje hebben jullie niets van mij gehoord. Niet dat het niet goed gaat gelukkig maar veelste druk!
  afgelopen weekend een mooie afsluiting gehad van de L2 met 1x een eerste plaats met 194 en 206 punten. Erg blij dat we deze klasse achter ons kunnen laten want de M1 zal ons veeeel beter gaan liggen. Aanstaand weekend ons debuut bij de Blauw gele vendel in Pijnacker! ben benieuwd wat het ons daar gaat brengen!

 • sya van vliet Deel een foto in sya van vliet's fotos album

  Een rondje genieten op het strand

 • sya van vliet Deel een foto in sya van vliet's fotos album

  afgelopen zondag Hightje weer mee genomen naar een L2 wedstrijd op manege de nieuwe Oranjehoeve. Altijd een erg fijne lokatie om te starten. Eindelijk een braaf paard op de trailer. Hij kon eindelijk een paar minuten blijven staan zonder de tent af te breken! het inrijden ging top! tot dat er iemand van het trappetje viel van de kantine naar de WC's. precies toen in langs wilde rijden!! met als resultaat stress all over the place.... 5 minuten erna mochten we de ring in. Helaas de stress niet meer af kunnen komen. helemaal niet tevreden over mn proeven, maarjaa die moeten er ook tussen zitten. Onverwachts toch nog een 2de plaats met winst.... ongelovelijk maarjaa volgende week zondag weer 1 wedstrijd op de Blauw gele vendel! hopelijk gaat die een stuk beter!

  Owjaa ook nog een leuk weetje! Gister is er iemand van de Hoefslag geweest voor het maken van een artiekel over Highlight en zijn operatie. Hele mooie foto's geschoten en ben benieuwd hoe het artiekel eruit gaat zien! hou jullie op de hoogte

 • sya van vliet Deel een foto in sya van vliet's fotos album

  Hier istie dan! Ons wedstrijd debuut na High zn operatie!! gelijk in de L2.
  Een weekend waar ik me heel erg op had verheugt kreeg ik net op het laatste moment van de verreniging een mailtje dat ze stormschade hadden van een paar dagen terug dat ze helaas genoodzaakt waren om de wedstrijd de anuleren.. Snel opzoek naar een andere lokatie en die hadden eigelijk vrij snel gevonden. Manege Chardon in Schipluiden. Met inrijden het simpel gehouden. We hadden allebei wat last van spanning. 1ste proef heel fijn rond kunnen rijden. Niets spectaculair maar wel heel goed door het lichaam en van achter naar voor. 2de proef voor mij iets minder kon er niet zo fijn aan rijden en hij werd een beetje moe. Niet zo erg natuurlijk . Dan zou je zeggen dat m'n punten niet zo veel uit moeten maken. goed zou het toch wel zijn. Eenmaal de prijsuitreiking viel het eigenlijk toch wel tegen. de punten per proef waren opgedraaid 183.5 in mn eerste en 188 in m'n 2de. Een heel ander gevoel met wat ik had. met allemaal 6en voor mn gangen. ik dacht hoe dan!! best een beetje laag uitgevallen. Ook volgens de toeschouwers die allemaal laaiend waren over Hightje zn 1ste proef. op m'n protecol vond ik terug dat het paard meer met zijn schoft omhoog moest lopen en meer gedragenheid moest krijgen..... Als ik de filmpjes terug kijk loopt hij gedragen!.. maarjaa. het blijft een jurysport In ieder geval super tevreden over hoe Hightje zich liet zien! op naar de volgende!!!

 • Alisia Hoogstad is vrienden met sya van vliet
 • sya van vliet Deel een foto in sya van vliet's fotos album

  Hallo allemaal, Eerst iedereen de allerbeste wensen voor 2018! dat het maar een goed en sportief jaar mag worden
  Het is weer een tijdje geleden dat ik een HightjeUppdate heb gegeven dus daar ben ik weer .
  We zijn verschrikkelijk hard aan het trainen om de wedstrijden weer op te pakken in het L2. Het gaat allemaal erg snel dus hebben we hem tussendoor ook een weekje vrij gegeven aangezien het zadel niet helemaal goed lag. Daarna aan de slag gegaan naar een voor Hightje fijn zittend hoofdstel, hierop uit gekomen op een Rambo Micklem hoofdstel waar hij het voor nu heel goed op doet! Mischien binnenkort toch maar eens geloven aan een hoofdstel/bitfit sessie! Nu in ieder geval weer hard aan het lessen bij Lynne Maas en High pakt de trainingen heel goed op. zo goed dat we al richting het M aan het trainen zijn! Happy me!!! Ook tandarts Daan Staller en zadelmaker Nienke Bergsma (Equiritme) zijn weer geweest en die hebben hem ook weer helemaal goed gekeurd. We gaan goed en sterk 2018 in!!! We hebben onze eerste "oefen/onderlinge" wedtstrijd gepland staan op 28 januari. De eerste echte keer L2! Spannendd! Voor nu gaat het super en ben ik nogsteeds erg blij met hem! Tot snel!!

  sya van vliet wat leuk milou! zal ik zeker doen!
  5 jaren Bewerk Verwijder
 • sya van vliet Deel een foto in sya van vliet's fotos album

  HightjeUpdate!

  Jeeetje... ruim 2 maanden geleden werd hij geopereerd aan die tumor in zn hoofd die hem zo veel irritatie gaf! 2 maanden verder en kijk nou waar we al zijn! zo verschrikkelijk trots op hem. Het werk pakt hij steeds meer op en hij word steeds sterker. Helemaal geen headshaking meer en volledig op zijn gemak in zijn buitenbox. We zijn helemaal blij en werken weer langzaam aan de weg richting de wedstrijden!
  hier een foto heel moe na een training met Lynne Maas!

  TopTalent Dressage Wat fijn om te horen
  5 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • sya van vliet Deel een foto in sya van vliet's fotos album

  Hallo allemaal! hier weer een Hightjeupdate
  Afgelopen vrijdag middag hebben we een evaluatiegesprek gehad met onze specialist in Bodegraven en die had alle uitslagen op een rijtje. De bult die uit z'n hoofd is verwijderd bleek een goedaardige tumor te zijn, dit natuurlijk heel positief. Ook de schimmel bleek hij opgelopen te hebben na de operatie en dus niet al in zijn heeft gezeten te hebben. Dit ook heel positief, hij hoeft het dan ook nooit meer terug te krijgen. Het ging daar zo goed dat we hem op mochten halen. na 5 weken in Dierenartsenpraktijk Bodegravne mochten we ECHT naar huis. Thuis lag zijn bed al klaar in een mooie buitenstal waar hij meer frisse lucht heeft. vrijdagavond 22-9 hebben we Hightje opgehaald en in zijn nieuwe stal thuis gezet. Zenuwachtig dat hij was!!!! de afgelopen dagen hebben we hem alleen aan z'n hoofdstel aan de longeerlijn gehad en dat pakte hij zo goed op dat we hem gister voor het eerst licht aan een bijzetje hebben gelongeerd. Ook dit ging heel goed! we gaan weer verder met oppakken en houden jullie op de hoogte!! P.S. Ik wil gebruik gaan maken van Hidez compressiepakken heeft hier iemand ervaring mee en weten jullie toevallig hoe het gebruik is??

 • sya van vliet Deel een foto in sya van vliet's fotos album

  Highlight Update!

  Afgelopen zondag 9-9 was de dag dat we Hightje op mochten halen. We kwamen aan en zagen dat hij 2 dikke achterbenen had en een iets hogere temperatuur. Na een check van de dienstdoende arts mochten we hem toch mee nemen. Met al resultaat dat het thuis niet goed ging. Hij begon weer met schudden met z'n hoofd gelijk zodra hij op stal kwam. Na veel proberen kwamen we er achter dat hij buiten z'n stal beter was als binnen in z'n stal. Dus hebben we hem verzet naar een buitenstal. Dat ging aanzienlijk beter als de binnenstal. Helaas hadden we al besloten hem terug te brengen naar de kliniek. Dinsdag avond 12-9 hebben we hem (ondanks het goed ging) toch terug gebracht. Die dagen die daarop volgde hebben ze hem weer gescoopt en gelukkig waren alle uitslagen daarvan goed en begon de schimmel kleiner te worden. Afgelopen zondag zijn we begonnen met het indoen van een hoofdstel! dat ging heel goed en had helemaal geen last van zn gezicht. maandag hebben we hem voor het eerst aan de longe gehad en dat ding ook na wat wennen heel goed. Op naar herstel!

 • sya van vliet Deel een foto in sya van vliet's fotos album

  Hoi Allemaal!
  Ondertussen weer een week verder! Hightje gaat stukke beter!! vorige week is er een schimmel aan zn slijmvliezen gevonden. Dit zou gekomen zijn door een lage weerstand en dan opgepakt hebben van het kuil/stro wat hij gehad heeft. Afgelopen donderdag de uitslag van de bult gehad en dat was bindweefsel in combinatie met een schimmel..... Dus die schimmel zat er al. De dierenartsen spreken van een raadsel, wat hoe is die schimmel daar gekomen? ze hebben geen idee .... Gelukkig heeft de behandeling met de spoelingen aangeslagen waardoor er nu veel minder snot en geur uit zijn neus komt!! nu is hij afgelopen donderdag voor het laatst gespoeld om te kijken hoe hij het zelf gaat ontwikkelen. vandaar dat we hem ook op de kliniek hebben laten staan. Als het dan snel weer terug zou komen konden ze gelijk weer spoelingen starten. Als de internist er was zouden ze hem vandaar weer een scopie geven om te kijken hoe het nu na die ''kleine'' week eruit ziet van binnen. Nog even duimen dus!! als het goed is word in vanavond gebeld hoe of wat er gezien/gevonden is en dan kunnen we kijken wat de opties verder zijn. De arts gaf ons gister een zeer gunstige prognose! Ook om weer helemaal terug de sport in te komen! soms heeft hij nog wat jeuk aan zn oog, maar dat lijkt een gevolg te zijn van zijn jeukende wond die super aan het genezen is! Al met al gaan we de goede kant op en hopen we hem snel mee naar huis te nemen! hier nog een foto'tje van zn wond op dit moment! voor nu heel blij

 • sya van vliet Deel een foto in sya van vliet's fotos album

  Hoi Allemaal! Wat kan er allemaal gebeuren in een week tijd. bij Hightje is er er een schimmel/ontsteking vastgesteld in z'n slijmvlies. Dit kan komen door dat hij een lagere weerstand krijgt door al de medicatie die hij gehad heeft. Dit word op het moment behandeld en heeft hij veel snot van. vorige week dinsdag avond hadden we hem mee naar huis genomen! de avond ging zo goed!! De ochtend erna werden we gebeld dat hij onwijs veel jeuk had aan zn gezicht. uiteraard druipt er nog veel snot zn neus uit dus dat zou daar van komen, maar we kregen hem helaas niet rustig en hebben er uiteindelijk voor gekozen hem terug naar Bodegraven te brengen. zo gezegd zo gedaan vanaf toen tot nu staat hij al weer in Bodegraven. Waar het heel goed ''ging'' zo goed dat we hem aanstaande donderdag al mochten ophalen. Helaas kwamen we vanmorgen aan en had hij weer jeuk aan zn gezicht. Kan natuurlijk!! maar ik wil hem dan echt niet thuis hebben volgens de assistentes viel het heel erg mee en komt dit aangezien ze spoelen en er dan steeds meer snot uit komt. vanmiddag zou de dierenarts weer naar hem gaan kijken en dan zou ik gebeld worden! Duimen op het beste!! PS. Zn wond gaat super goed!

  Milou Dees Wat naar... hopelijk knapt hij snel weer helemaal op.
  5 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Julia Willemsen is vrienden met sya van vliet
 • sya van vliet

  Hoi allemaal! even een update!
  Hightje is afgelopen vrijdag geopereerd. Dit is gelukkig allemaal goed verlopen! zal jullie de bloedfoto's besparen . Het bultje dat in zijn hoofd zat is eruit gehaald en opgestuurd voor onderzoek! ik had een klein gaatje in zn gezicht verwacht.... maar niets is minder waar- ongeveer ter grootte van een mobiel zit er een luikje. Gelukkig lijkt hij nergens last van te hebben en is hij lichamelijk heel erg fit. Wel zie ik aan hem dat ie heel graag naar huis zou willen. maarja dat zit er nog even niet in. Vandaag de prop die in zijn holte zat verwijderd en dat ging iets bloeden. Gelukkig stopte dit vrij snel vanzelf weer. Woensdag of donderdag wil hij nog een endoscoop maken om te kijken of alles er van binnen goed uit ziet en niet aan het irriteren is voordat hij naar huis mag. Ik hoop dat dit snel gaat gebeuren! Gelukkig is dierenarts Teun Sterk heel erg tevreden over hem en daar houden we ons dan ook maar aan vast. Hou jullie op de hoogte!

 • Maudi Baas is vrienden met sya van vliet
 • sya van vliet Deel een foto in sya van vliet's fotos album

  Hoi Allemaal!
  jullie hebben al een tijdje niet meer van mij gehoord of gezien..... Dat heeft natuurlijk een rede
  Een tijdje geleden ben ik zoals normaal 's ochtends gaan trainen waarbij Hightje ineens heel erg met zn hoofd ging gooien. Vliegen dacht ik. de dagen die daarop volgde werd het alleen maar erger. Woensdag had ik les van Lynne en heb ik haar gevraagd mee te kijken. Ook zei is er even op geweest maar vertelde al snel dat hij dit niet deed om te pesten en dat hij daadwerkelijk last van zijn gezicht had. Hightje deed headshaken! dit wat hij normaal nooit deed!!! dus eigenlijk vrij acuut begonnen is! Woensdag ochtend gelijk contact opgenomen met mijn eigen kliniek Dierenartsenpraktijk Bodegraven. (Hightje is daar in medio december helemaal door de molen geweest ivm tongspelen tijdens het rijden) en na overleg met mij dierenarts besloten om ons door te sturen naar de Faculteit Utrecht voor een CT scan van zn hoofd. Zo gezegd zo gedaan, Bodegraven opgehangen en Utrecht gebeld en mn verhaal uitgelegd. Die waren zo super om ons gelijk een dag later te laten komen! donderdag waren we om 12 uur in Utrecht voor de scan! wat was hij braaf.... en wat is het zielig om je eigen paard zo te zien!!! Er werd ons verteld dat we vandaag niet de uitslag zouden krijgen maar dat we die 24 uur later zouden krijgen van onze eigen dierenarts in Boderaven. Behalve als dit zodanig slecht zou zijn dat hij ter plekke moest blijven! om 16.00 uur was hij voldoende wakker om mee naar huis te kunnen en eenmaal onderweg naar de uitgang kwam 1 van de assistentes naar ons toe om te vertellen dat zei geen dringende zaken had gehoord!! een klein beetje opgelucht keerde we ons huiswaarts. 1 dag later Vrijdag 11-8 hebben na veel af en aan bellen met de kliniek de uitslag gekregen. MANMAN wat duurt 24 uur dan lang!!! We werden gebeld door de specialist met het verhaal dat er iets ui de CT was gekomen! *gelukkig* er is een bultje gevonden en heb liever dat jullie zonder paard naar de kliniek komen om dit te bespreken. Je hartslag giert op naar boven de 300 en samen met mijn moeder zijn we snel in de auto gestapt. Schiedam naar naar Bodegraven is met normale verkeersdrukte 45 minuten rijden. Ik kan jullie vertellen dat we er in 25 minuten waren daar kregen wij te horen dat er een bultje is gevonden in 1 van zijn holtes in zijn voorhoofd. Dit is vaak een vetbultje of een uitstulping van het slijmvlies. Het kan dan dus ook gelukkig geen kwaad. Wel is het belangrijk dat het verwijderd word zodat hij van al zijn klachten af is. Zo gezegd zo gedaan! voor aanstaande vrijdag ochtend hebben we een afspraak om Hightje te laten opereren in Bodegraven! morgen avond ga ik hem brengen en dan ga ik hem daar achterlaten :'(. Mn moeder is er vrijdag ochtend bij de operatie erbij! Ik wil echt niet zien hoe z'n schedel opengemaakt word dus ga ''gewoon'' werken tot half 1 en ga erna vol gas naar Bodegraven toe. Ik ben blij dat er iets gevonden is waar we hem aan kunnen helpen, maar jeetje wat ben ik zenuwachtig!!!!! Voor de mensen die het leuk vinden zal ik jullie op de hoogte houden! tot snel

  TopTalent Dressage wow dat moet heel spannend geweest zijn, duimen voor vrijdag
  5 jaren Bewerk Verwijder
 • sya van vliet Deel een foto in sya van vliet's fotos album

  Wat leuk even weer een update na m'n vakantie!
  Na het enge moment wat we hadden bij de kringfinale weer een beetje back on track. Nadat we hem niet meer op de trailer kregen op het terrein daar hadden we geen keus en hebben we hem op een minder vriendelijke manier de trailer op "geduwd". Met alle gevolgen van dien, Hightje wilde niet meer de trailer op! Nu een aantal dagen oefenen verder en hij loopt heel braaf met het halster van Monty Robbert de trailer op!! Ook de training pakt hij heel goed op en we zijn klaar voor de regiokampioenschappen. Helaas staan we daar op de 1ste reserve plek door de sprinklerinstallatie die ineens af ging en niet meer verder kon rijden. Maarja..... Aanstaande zondag nog een oefenwedstrijd thuis op stal. We zijn in vorm!!!!