Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Kim van Zadelhoff

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1999-04-25
 • Over mijn

  Hoi!
  Ik ben Kim en ik ben 14 jaar jong! Ik zit nu in het derde van het gymnasium.
  Ik ben begonnen met paardrijden op mijn 11/12ste. Een paar keer mee geweest naar de pony van een vriendin, en zo was ook ik met het virus besmet! Daarna al snel 2 keer in de week op manegepony's lessen en zo kwam ik al snel bij mijn eerste verzorgpony, wegens omstandigheden heb ik na een jaar besloten om te stoppen met die pony en ongeveer een week kwam de mooiste pony op de wereld in mijn leven mijn lease-pony genaamd Saronno. Ik rijd Saronno sinds februari 2013. Vanaf 1-1-2014 zij wij federatie wedstrijden gaan rijden! Wij trainen erg hard en zijn van plan nog erg veel van ons te laten horen! Wij zitten nu nóg in de klasse L1, met de nadruk op nog: ambitie om hoger te komen is er zeker! Wekelijks wordt er gelest bij een super instructeur om dit te kunnen realiseren!
 • Klasse

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
zondag 29 september 2013 20:45
Laatst online
8 jaren
 • Kim van Zadelhoff

  Gister dagje Amsterdam, vandaag dagje Efteling! Super en super leuk allemaal! Alleen geen tijd voor de pony gehad. Morgenochtend maar een lekker strandritje maken ook effe lekker voor hem! En die week erna ben ik weer op stal te vinden!

 • Kim van Zadelhoff

  Vandaag in de les als afwisseling na een halfuurtje dressuur een sprongetje gemaakt! Daar had Saronno wel zin in! Hard dat hij kan!

 • Kim van Zadelhoff

  Vrijdag eindelijk weer op wedstrijd geweest! Beide ijzers zaten er nog onder! Helaas had ik mijn dagje niet, Saronno was buiten erg kijkerig en het lukte mij niet om dat om te zetten naar concentratie, uitkomst een pony die zijn rug wegdrukt, ik moet nog goed leren hoe ik hem ook in zo'n situatie zijn rondje braaf kan laten lopen.. Punten 171 en 176, niet tevreden over mijn L2 debuut.. Achja volgende wedstrijd gaan we knallen! Zondag nog een OW op onze stal gehad, 6 mensen voorgelezen ! En natuurlijk zelf ook nog gereden, 181 punten maandag lekker naar het strand geweest en ik ben tot bijna zijn borst in het water geweest! Heerlijk!!

  Rowi Pille Jammer, maar volgende keer er weer volop tegenaan!!
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Kim van Zadelhoff

  Pff, wedstrijd bij de duinruiters die vrijdag ging niet door vanwege een verloren ijzer, gelukkig wel mega zin in CH Schoorl, maar je raadt het al, de volgende dag zaterdag kwam de hoefsmid, 3 dagen later: andere ijzer dusdanig los dat Ronno niet lekker loopt. Enn de hoefsmid kan maandag pas komen.. :-( dus nu vanaf gister totdat de hoefsmid komt maar even niet rijden en hopen dat ik vrijdag wel op wedstrijd kan! Grr ducktape om die ijzers, haha. Dus Ronno nu lekker onder de tuinslang gezet en gepoetst! Vandaag ook de paarden op stal gedaan, wat is het heet!

  Rowi Pille Oh dat is echt jammer.
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Kim van Zadelhoff

  Helaas, de wedstrijd van vrijdag moeten afzeggen omdat de hoefsmid niet voor vrijdag kon komen.. :-( vrijdag ook nog dankzij de onweer en wolkbreuk die precies begon toen ik er 10 minuten op zat gauw afgestapt en Ronno maar een dagje vrij gegeven, een beetje regen vind ik niet erg, maar dit ging wel erg hard ! Vanmorgen lekker gereden, Saronno liep heel goed! Doorzitten gaat ook steeds makkelijker en de nageeflijkheid wordt ook steeds beter! Aanstaande zondag gaan wij naar het grote concours in Schoorl!

  Rowi Pille Dat is niet leuk. Maar aanstaand weekend gelukkig wel een wedstrijd! Zie je in Schoorl!
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Kim van Zadelhoff

  Ohohoh, is Saronno een ijzer kwijtgeraakt in het land! De hoefsmid denkt dat hij pas zaterdag kan komen, en heel misschien eerder, ik hoop op eerder anders kan ik vrijdagavond natuurlijk niet naar wedstrijd ! Hopen dus! De privéles maandag ging goed! Poe t is wel erg zwaar zo'n hele proef doorzitten haha! Gister kort gereden, de regen en wind waren niet zo fijn! Vanavond weer les, gelukkig is het vandaag wel droog!

  Rowi Pille Hoop dat de hoefsmid op tijd komt!
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Kim van Zadelhoff

  Al met al met een tevreden gevoel van de wedstrijd van vrijdag gekomen! 1ste proef was prut, vaak buiten de baan gekomen, erg rennerig, totaal geen aanleuning, oftewel een proef om gauw te vergeten.. Bij deze proef 166 punten, helemaal verwacht en ook verdiend. Tweede proef ging een heel stuk beter, ik ging er eindelijk goed aan rijden wat ook resulteerde in een eerste plaats en een winst punt! Ook nog overall winnaar in mijn categorie! Zaterdag had meneer lekker vrij! Gisteravond heel fijn gereden! Hij was er heel fijn doorheen en ook heerlijk actief! Vanavond heb ik een privéles en vrijdag ons L2 debuut!

  Kim van Zadelhoff Dankjewel!
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Kim van Zadelhoff

  Hele dag in Amsterdam geweest! De eigenaresse heeft hem vandaag gereden, is hij voor mij morgen weer een stuk makkelijker op de wedstrijd! ;-)

 • Nynke is vrienden met Kim van Zadelhoff
 • Kim van Zadelhoff

  Lekker gelest net! In t begin kreeg ik Ronno er niet zo goed doorheen, maar later, nadat de activiteit erin zat liep hij fijn! Achterhand erbij en ontspannen! Ook nog een groot deel van de les door gezeten! Pfoeh het blijft zwaar, maar ook daar zit vooruitgang in!

 • Kim van Zadelhoff

  Ronno heeft vandaag lekker vrij gehad ! Morgen les en vrijdagavond starten bij Callinghe! Op wedstrijd neem ik mee voor geluk mijn gewonnen TTD speldje, waarvoor ik TTD nog steeds erg dankbaar voor ben !

 • Kim van Zadelhoff

  Vandaag lekker ontspannen en kort gereden en dan heeft hij morgen lekker vrij na zijn inspanningen op wedstrijd! Woensdag weer echt aan de bak! Vanmorgen ook nog gauw ingeschreven voor de avondwedstrijd vrijdag bij Callinghe. Hoop dat we er nog bij kunnen!

  Rowi Pille Ik hoop het ook! Gezellig.
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Kim van Zadelhoff

  Zo, hèhè, school is eindelijk over, vrij stil geweest op mijn profiel, erg druk gehad met school maar ik kan zeggen dat ik over ben naar gymnasium 4! We trainen lekker verder, vandaag weer wedstrijd gehad, 2 oranje rozetten en een winstpunt! Nog 1 en we mogen L2!

  Kim van Zadelhoff Dankjewel!
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Kim van Zadelhoff

  Hoop dat heel misschien morgen nog mijn gewonnen speldje binnenkomt zodat ik hem zondag op kan! Deze week lekker doorgetraind, morgen springlesje voor de afwisseling! Trainen gaat goed! Hij loopt steeds losser door zijn lijf en de nageeflijkheid wordt ook steeds beter! Gister was Ronno een ijzer op het land kwijtgeraakt, maar lucky us, kwam de hoefsmid die avond nog voor een ander paard, dus gelijk gevraagd of hij Ronno ook kon doen! Helemaal top!

 • Kim van Zadelhoff

  Vrijdag ging helaas de wedstrijd bij de duinruiters niet door, hij was afgelast wegens nat veld. Vandaag wedstrijd in Schoorl gehad! Fijn gereden, alleen de overgang van de binnen losrijbak naar de buitenbak leverde wat spanningen op #bosjesetenpaardenop hij was heel fijn aan het been! 1ste proef 2de plaats met 195 punten en 2de proef 1ste met 169. Jammer van het grote verschil. Toch weer 2 winstpunten! L1 + 8! Volgende week op concours hippique starten in hippolytushof!

  Kim van Zadelhoff Hoop het Rowi!
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Kim van Zadelhoff

  Druk weekje gehad, veel aan school gezeten, nog 2 weekjes en het leerwerk is over! Ronno was gister jarig, gevierd met een lekker buitenrit en een appel! Dit weekend 2 wedstrijden, 1 op vrijdag en 1 op zondag!

  Rowi Pille Allebei leuk. Ik dacht misschien zie ik je zaterdag nog in Heiloo. Daar zijn wij dus zaterdag. Haha. Druk genoeg weer.
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • TopTalent Dressage Kim van Zadelhoff
  8 jaren

  We hebben al jullie updates van de wedstrijden gezien, de namen genoteerd en een naam "geprikt".
  Gefeliciteerd Kim, jij hebt het TTD speldje gewonnen.
  Blijf allemaal je updates hier op TTD posten wie weet....een next time?
  Kim kan je ons een prive bericht sturen met je adres gegevens dan sturen wij het zo snel mogelijk naar je op.

  Team TTD - Danny & Lisette

  Kim van Zadelhoff Dankjulliewel! Wat een lieve reacties
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Lynn Dohmen is vrienden met Kim van Zadelhoff
 • Kim van Zadelhoff

  Ronneke vandaag lekker dagje vrij