Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Geen lid? Meld je aan!

Come and join our community. Expand your network and get to know new people!

 • Robin Heiden Deelt 4 foto's in Robin Heiden's fotos album

  Wauw, zondag met het paard Gasmonkey een tweede plaats in de Graziozocup te Beuningen behaald, wat een superfijn paard is dit, volgend seizoen lekker mee met de junioren.

 • Paul Spierenburg Deel een foto in Paul Spierenburg's fotos album

  Nu #app te verkrijgen in de #googleplay play.google.com/store/apps/… - feeling happy

 • sya van vliet Deel een foto in sya van vliet's fotos album

  Jeetje! Alweer 5 maanden na mijn laatste update! Wat hebben we veel kunnen doen in die paar maanden. van wedstrijden tot een hele leuke clinic bij jury Margot Bosch-Bril. Ondertussen al in het Z1. We hebben nu 3 wedstrijden gestart en daarmee 7 winst bij elkaar weten te verzamelen. High pakt het werk in het Z en dus ook met stang en trens erg fijn op. Lijkt dit veel makkelijker te vinden.

 • Malika Elshof Deel een foto in Malika Elshof's fotos album

  Al enige tijd niks meer geupload.. Helemaal vergeten maar ik ga het nu weer proberen bij te houden. Het gaat echt super goed met Iris en mij. In Denekamp wedstrijd gehad, daar liep Iris fantastisch en 2 keer eerste met 207 punten en bijna 15 punten los van nummer 2. Met ook superleuk commentaar van de jury; "Prachtig paard! Zeer vriendelijk voorgesteld! Combinatie voor de toekomst! Ook nog eens super veel complimenten gekregen bij de rijbaan en in de kantine over Iris en mij, echt super leuk! Dan 2 weken terug in Almelo daar had ik ook 2 B proeven gestart. Nette proeven kunnen rijden, mocht misschien iets gedurfder. Maar het was goed genoeg voor een B proef. De eerste proef 211 en een 1e prijs en de tweede proef 217,5 en 2e prijs. Afgelopen week was het plan om voor de laatste keer 2 keer B te starten, maar vanwege de vele winstpunten die ik had gehaald afgelopen tijd hadden we het gewijzigd naar 1 keer B en 1 keer L1! Dus.. ik heb mijn L1 debuut gemaakt!! Vrijdag voor de laatste keer B, de 1e proef was iets rommelig maar nog wel goede stukken, 196 punten en een 2e prijs. De 2e proef ging echt mega goed en 212 punten en ook een 2e prijs! En als kers op de taart waren we ook nog geselecteerd voor de Finale zondag. Maar eerst zaterdag nog ons L1 debuut... Veel verbeterpunten maar het ging prima voor de eerste keer! 194,5 en 198,5!! Echt zo blij mee. En dat met nog genoeg verbeterpunten.. Als we de foutjes nog kunnen wegwerken dan kunnen de punten alleen nog maar hoger worden. Zondag finale, ook deze ging goed, iets onrustig in de aanleuning, ik mocht net wat meer naar voren rijden. Maar goed, dit was ook de 3e wedstrijd alweer en Iris is over een paar maanden pas 6 jaar! 190,5 en 192,5 punten. De jury's zaten beide op één lijn, dus dat is ook erg fijn. En ook nog fijn commentaar gekregen. Echt super trots op Iris, het was een super kijkerige baan, maar ze heeft haar echt super gedragen. Zondagochtend hadden we ook nog Fotoshoot gehad van Moments Like This Photography. Ik heb al een paar foto's gezien en ze zijn echt heeeeel mooi!!!! Super succesvol weekend en ook heel erg leuk!! - feeling loved

 • Paul Spierenburg

  De app is terug in de Google Play Store play.google.com/store/apps/…

 • kim spierings is vrienden met Quincy Bossers
 • Lisette Born is vrienden met Quincy Bossers
 • Paul Spierenburg Veronique van der Panne
  6 maanden

  Gefeliciteerd

 • Paul Spierenburg romy melief
  6 maanden

  Gefeliciteerd

 • Paul Spierenburg Gerjanne Bijker
  6 maanden

  Gefeliciteerd

 • Paul Spierenburg Eline Nijenkamp
  6 maanden

  Gefeliciteerd

 • Maudi Baas

  2018 wat was je een top jaar Ik heb zoveel leuke en mooie dingen kunnen en mogen doen, Ik hoop dat 2019 net zo succes vol mag worden Voor iedereen een heel gelukkig ,sportief en vooral gezond 2019

 • Robin Heiden Deelt 2 foto's in Robin Heiden's fotos album

  Oosterbroek Fenix heeft echt een topseizoen achter de rug, behalve zilver op de Divoza jonge dressuur pony's heeft hij zilver op de Hippiade Z1, Renolution cup en aggreko cup en de Pluvinel cup gewonnen, zijn eerste B- kader binnen en gaan we ons komend jaar richten op het internationaal starten met hem ook.

 • Robin Heiden Deelt 3 foto's in Colourfull Cannonball album

  Colourfull Cannonball, deze 7 jarige ruin van Can Dance is nu ruim een jaar bij mij, ben er zooo blij mee, inmiddels zijn we opgenomen in het A-kader en ik hoop nog een heel mooi seizoen met hem te mogen beleven!

  Colourfull Cannonball, FEI pony van Can Dance.
 • Roos Mol is vrienden met Robin Heiden
 • Janine Bos

  Eeen tijd niet online geweest maar alles gaat door Inmiddels over de helft van mijn stage en eerlijk gezegd ben ik daar blij mee. Het is super leuk en leerzaam maar 40uur in de week en daarnaast de paarden kost toch best veel energie... Kiki heeft de laatste paar dagen de kou in der billen denk ik, aan de longe voor het rijden is ze een bommetje. Maar daarna is het opstappen en wegrijden heerlijk! Vanmiddag zijn we rond half 6 weer thuis dus dan snel omkleden, eten en lekker naar stal.

Aankomende evenementen

Leden

Wie is er online